TFF

En TFF-kapten med bekymmer

TFF Artikeln publicerades

Klart bäst i TFF – för vilken gång i ordningen? – var lagkaptenen Dennis Melander och offentligt förärades han också ett sponsorpris. Efter matchen var det en bedrövad TFF-kapten som tog till orda.

– Kommer vi upp i normal standard ska vi inte alls vara chanslösa i en sådan här match men nu är det liksom som det är. Vi tillåter dem att trilla boll och första målet kommer efter tveksamheter. Tobias Mattsson blir passiv i sin roll och hade Fritz (Persson) visat mer pondus och gått ut och mött inlägget – ja, då borde det inte blivit mål men nu blev allt till ett mellanting.

Dennis kommer osökt in på skadeeländet och så här summerar han intrycken:

– Det är omöjligt att inte hänga upp sig och det går ju inte en dag utan nya skador. Det gör i sin tur, att det sällan blir till ordentlig träning och vi får ingen kontinuitet i det vi gör. Grejen med skadorna är ju att vi inte lyckats lösa gåtan, varför vi är så mycket skadade och det verkar ju aldrig bli bättre. Man ser ju också efter matcherna att alla är lindade till höger och vänster.

Dennis berättar också, att han själv var väldigt tveksam till spel inför Stockholmsresan och att det är en kraftig förkylning som irriterar.

– Jag var inte klar över om jag skulle orka matchen ut men när Yousef (Fakhro) tvingades utgå – ja, då förstod jag, att det inte fanns en chans att jag också skulle gå av och det var bara att fortsätta kämpa.

När vi slutsummerar skadeeländet, avrundar Dennis Melander så här:

– Jag vill också få slut på snacket om att det skulle vara negativt att vi inte har något U21-lag i år och det är bara att konstatera – att för tillfället har vi inte tillräckligt med spelare till ett U21-lag.