Personligt

7 september arrangerade Tomelillabon Kent Persson en släktträff i Trelleborgs Folkets Park. Släkten utgår från Magnus och Agda Andersson i Naffentorp, Bunkeflo församling. De var födda 1879 respektive 1887. Största delen av släkten är boende på den västra sidan av Skåne, med undantag för Kent, längst till höger iklädd vita byxor, som” utvandrade” till Tomelilla för 50 år sedan. 71 personer deltog. Nästa träff ska äga rum om tre år.
Foto:

Familjebilden

 • Tilde sex månader, dotter till Evelina Nilsson och Martin Linderoth, Vellinge.
  Foto:

 • Lowisa fyra månader, dotter till Sabina Löfberg och Oleg Lazarev, Trelleborg.
  Foto:

 • Adrian tre år, son till Sabina Löfberg och Oleg Lazarev, Trelleborg.
  Foto:

 • Jessica Widén och Niklas Lundberg, Sösdala, vigdes den 3 augusti i Bosjökloster kyrka. Brudnäbbar var parets dotter Penny och brudens systerdotter Märta. Bruden är uppvuxen i Trelleborg.
  Foto:

 • Love ett år, son till Malin och Martin Branting, Anderslöv.
  Foto:

 • Abbe fyra år, son till Malin och Martin Branting, Anderslöv.
  Foto:

 • Aaliyah åtta år, dotter till Caroline Randrup och Mikael Larsen Keidong, Trelleborg.
  Foto:

Sök familjeannonser

Dagens namn

Fotografera er nya familjemedlem

Måndagar udda veckor klockan 9.30 erbjuder Trelleborgs Allehanda babyfotografering. Anmälan ska göras på 0410-54533, senast klockan 9.00 samma dag. Minst en förälder måste vara med på bilden och både publicering och fotografering är kostnadsfri. Det går även bra att mejla in en egen bild till familj@trelleborgsallehanda.se. Också barnbilder tagna av proffsfotografer publiceras kostnadsfritt. Be fotografen mejla bilden till familj@trelleborgsallehanda.se. Har du själv tagit en fin barnbild går det bra att skicka den till lasarbilden@trelleborgsallehanda.se.

Grattis!

Bröllop- och vigselannonser

Döds- och minnesannonser

Personligt

Nathaniel Chickovski, André Eriksson och Alfred Meitman firade slutminutsegern genom att tacka publiken för sitt stöd. Den får de klara sig utan i den avgörande finalmatchen på bortaplan i Stockholm.
Foto: