Soligt väder men sämre resultat – här är bilderna från HIF–TFF

Det var så mycket publik att linjedomaren hade svårt att ta sig fram vid sidan av planen på Filborna IP. MEn för dig som inte var där har du TA-sportens bästa bilder här.
Fotboll • Publicerad 18 februari 2019
Zoran Jovanovic, den ständige kuggen i TFF:s anfall.
Zoran Jovanovic, den ständige kuggen i TFF:s anfall.Foto: Niklas Gyberg Ivarsson
bild 1/16
Haris Brkic hade en boll i nät efter ett fint förarbete av André Reinholdsson och Oscar Johansson, men målet dömdes bort för offside.
Landslagskaptenen Andreas Granqvist dominerade stort från sin mittbacksposition och ständigt ekade hans röst över planen. Runt 800 personer hade samlats för att se matchen.
Den kanadensiske målvakten Henrik Regitnig är på provspel i TFF och fick spela 45 minuter.
TFF:s försvar, med bland andra Isak Jönsson, hade det tufft i första halvlek, som HIF gjorde 3–0 på.
Högerbacken Jakob Glasberg var ofta med offensivt.
Men hade svårt att få utdelning på sina inlägg.
19-årige mittbacken Niklas Vesterlund är ny från FC Köpenhamns akademi.
Sebastian Ohlsson kom in efter första halvlek. I bakgrunden Kristian Haynes.
Wanderson do Carmo blev skyttekung för Gais i allsvenskan 2009. Under lördagen gjorde han sitt första mål för Helsingborgs IF.
Planens största och planens minsta?
Felix Hörberg och Erik Andersson kramade om varandra efter den senares reduceringsmål i andra halvlek.
Men Felix Hörberg var mindre nöjd med linjedomaren en stund senare.
Mittfältaren Haris Brkic var en av flera spelare som byttes in andra halvlek.
Anton Tideman, lagkapten för dagen, spelade hela matchen, och var stabil.
Hugo Andersson byttes in sista fem minuterna och fick spela högerback. Även Noah Christoffersson i bakgrunden fick spela.
André Reinholdsson var nära att göra mål med en cykelspark av svårighetsgrad 10/10.