Annons

Salif Camara Jönsson åter i truppen

Efter att ha varit skadad sedan i februari är TFF:s tidigare lagkapten och målkung uttagen till en matchtrupp igen. Mot Gif Sundsvall på måndag kan 34-åringen göra en efterlängtad comeback.
Fotboll • Publicerad 12 augusti 2018
”Där är den, min comeback!”
”Där är den, min comeback!”Foto: Niklas Gyberg Ivarsson

Under söndagseftermiddagen släppte TFF Patrick Winqvists trupp inför hemmatchen på Vångavallen mot Gif Sundsvall på måndag. Då bekräftades också ett ganska väntat besked.

Salif Camara Jönsson är uttagen till en matchtrupp efter sin långa skada.

Annons

– Nu är det mer bara låt mig spela, låt mig spela liksom. In i match, har anfallaren tidigare sagt i en intervju med TA-sporten.

Spelar han mot Sundsvall innebär det en allsvensk debut för förra årets bästa målskytt i TFF.

– Har man spelat fotboll hela livet och tagit den långa vägen som jag gjort genom i stort sett alla divisioner så kan man nog relatera ganska så enkelt. Man har gjort det här hela livet och nu står man och ska spela i högsta divisionen, säger Salif Camara Jönsson om möjligheten att spela i allsvenskan.

Även 19-årige nyförvärvet från BK Olympic i division 2, Isak Jönsson, finns med i truppen.

Niklas Gyberg IvarssonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons