Annons

Premier League-klubb tittar på Harletun

Watford är intresserade av 19-årige trelleborgaren Kevin Harletun, skriver den engelska tidningen The Sun. Enligt uppgifterna är även Hull fortsatt angelägna av anfallaren.
Fotboll • Publicerad 20 september 2019
Kevin Harletun, när han tränade med TFF för två veckor sedan. Foto: Privat
Kevin Harletun, när han tränade med TFF för två veckor sedan. Foto: Privat

TA-sporten har tidigare rapporterat att Kevin Harletun söker ny klubb. Den 19-årige anfallaren vill lämna Malmö FF. För ett par veckor sedan tränade han med TFF och gjorde även mål i U21-matchen mot Häcken.

Men då det svenska transferfönstret är stängt kan inte TFF värva honom förrän i vinter, om de vill.

Annons

Men det verkar vara konkurrens om anfallaren. Harletun tränade tre veckor med Championship-laget Hulls U23-lag i juli-augusti. Och nu skriver den engelska tidningen The Sun att även Watford ska vara intresserat av anfallaren, och vill ge Hull konkurrens om anfallarens signatur.

Watford är en Londonklubb som spelar i Premier League.

När TA-sporten pratade med Kevin Harletun för två veckor sedan berättade han att Hull fortfarande var med i bilden.

– Jag skulle bara vara där två veckor först men de ville ha kvar mig en vecka till. Det är inget som är klart med hur det blir, det finns i dag inget som säger att jag ska dit men inte heller något att jag inte ska dit, berättade Kevin Harletun, då.

Harletun tillhör fortfarande Malmö FF.

– Jag är fri att gå, det tror jag, det är i alla fall vad de sagt så det hoppas jag, sa Kevin Harletun, till TA-sporten nyligen.

Jonas BergströmSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons