Annons

Isak Jönsson får nytt kontrakt med TFF

TFF förlänger sitt avtal med succébacken från förra året, Isak Jönsson. 20-åringen skriver kontrakt över ytterligare tre år.
Fotboll • Publicerad 1 mars 2019
Isak Jönsson kom till TFF förra året från division två-klubben BK Olympic. Nu blir han kvar i ytterligare några år.
Isak Jönsson kom till TFF förra året från division två-klubben BK Olympic. Nu blir han kvar i ytterligare några år.Foto: Niklas Gyberg Ivarsson

Isak Jönsson kom till TFF från BK Olympic förra året och blev genast inslängd i hetluften i allsvenskan. Nu blir han belönad med ett nytt kontrakt, som gäller till 2022.

– Isak är en ung talang som imponerat stort sedan han kom till klubben. Han har både de kvaliteter och den attityd som vi vill ha och det känns bra att nu kunna ha en ännu mer långsiktigt plan för hans utveckling hos oss, säger manager Peter Swärdh till klubbens hemsida.

Annons

Totalt blev det 13 matcher och ett mål i allsvenskan för TFF förra året och efter debuten i Skånederbyt mot Malmö FF i augusti var den unge mittbacken bofast i TFF:s startelva.

– Jag trivs väldigt bra i Trelleborgs FF och känner att jag vuxit och utvecklats sedan jag kom till klubben. Jag är övertygad om att en långsiktighet i klubben kommer göra att min utvecklingskurva fortsätter uppåt, säger Isak Jönsson till TFF:s hemsida.

Niklas Gyberg IvarssonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons