Annons

Comeback för TFF-duo mot Bois

När TFF möter Landskrona Bois på torsdag är anfallaren Fredrik Jensen och mittfältaren Viktor Svensson redo för comeback efter sina skador.
Sport • Publicerad 5 juni 2012
Foto: 

Det är inte bara TFF-tränaren Alf Westerberg som gör comeback i skånederbyt på torsdag mot Landskrona Bois på Vångavallen.

Tränaren är tillbaka efter sin sjukskrivning, och Fredrik Jensen är frisk igen efter att ha haft problem med baksidan av låret. Anfallaren har saknats i de fyra senaste matcherna och har inte spelat sedan hemmamatchen mot Umeå 7 maj.

Annons

Dessutom är även Viktor Svensson aktuell för comeback.

Mittfältaren har inte spelat sedan premiären mot Ängelholm 6 april.

– Han är inte redo för 90 minuter men han har kunnat träna fullt även om han inte är helt besvärsfri. Han kommer säkerligen finnas med i truppen, säger Alf Westerberg.

– Han har en rätt diffus skadeproblematik, det sitter i ljumskpartiet och han får inflammation i muskeln, han har fått köra rehab efter ett fullt fotbollspass, förklarar Westerberg.

Han hade även hoppats på att Thiago skulle vara redo för spel efter att även han haft problem med baksidan av låret, men brasilianaren har blivit sjuk, vilket hindrar hans comeback.

Westerberg var på måndagskvällen i Landskrona och scoutade Bois som vann mot Ljungskile med 2–1, och som bara får två vilodagar inför torsdagens derby.

Det till skillnad från TFF som var spelledigt denna helg eftersom matchen mot Assyriska skjutits upp till 1 augusti.

– Vi måste hitta attityden som visar att vi förstår var vi är i tabellen och arbeta oss till lite framgång om inte spelet fungerar, säger Westerberg om matchen mot Landskrona Bois.

INTERNAL INTERNAL
Jonas Jakobsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons