Annons

Bekräftat: Här är TFF:s nye anfallare

Som TA kunde avslöja redan i går heter TFF:s nye anfallare Óttar Magnús Karlsson.
Trelleborg • Publicerad 28 februari 2018
Klubbdirektör Mattias Kronvall tillsammans med Óttar Magnús Karlsson.
Klubbdirektör Mattias Kronvall tillsammans med Óttar Magnús Karlsson.Foto: Trelleborgs FF

Det bekräftade klubben i ett pressmeddelande på onsdagsförmiddagen.

Den 21-årige anfallaren lånas ut på ett år från den norska klubben Molde FK.

Annons

– Óttar är helt rätt spelare för oss. Han är tekniskt duktig och fysiskt stark, har ett målsinne och mod. Jag tror också att hans spelstil kan skapa plats för andra spelare i straffområdet, säger tränare Patrick Winqvist i pressmeddelandet.

Óttar Magnús Karlsson har spelat i Islands alla U-landslag och har gjort fem A-landskamper för Island.  Han blir TFF:s spelare från och med torsdagen men ansluter till laget först i början av nästa vecka, således debuterar han inte mot Åtvidaberg på lördag.

– Óttar är precis det komplement vi behöver till laget efter Salifs skada. Med Óttar får vi en stark och teknisk anfallare som har de kvaliteter vi har letat efter, säger Mattias Kronvall, klubbdirektör och sportchef i Trelleborgs FF, i pressmeddelandet.

Louise Cronholm LöfgrenSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons