Annons
Nyheter

Två till sjukhus efter bråk

Två män har förts till sjukhus efter ett bråk utomhus vid Von Rosens väg i Malmö.
Någon form av tillhygge uppges ha använts, enligt polisen som gjort en anmälan om grov misshandel.
Malmö • Publicerad 28 december 2017 • Uppdaterad 29 december 2017

Det var vid klockan 21.30 på torsdagskvällen som polis skickades till platsen efter larm om ett stort bråk. En man ska ha hittats skadad där och flera bilar uppgavs ha lämnat platsen i samband med händelsen.

Polisen meddelar att det inte finns några uppgifter om att något skjutvapen använts.

Annons

Ett område runt platsen där mannen hittades har spärrats av och polis förhör vittnen.

Senare på kvällen ska ett ytterligare en skadad man ha hittats i närheten, i en lägenhet. Båda männen, 26 och 27 år gamla, har förts till Skånes universitetssjukhus i Malmö med ambulans och polisen uppger att man höjt säkerhetsnivån på sjukhuset.

Region Skåne uppger att skadeläget är oklart.

– Vi är fortfarande kvar ute på platsen och håller förhör. Ingen är gripen i nuläget. Det har varit mycket folk på platsen, så det bör vara ganska många där som känner till vad som hänt. Det har pratats om över 20 personer på platsen i samband med bråket, säger Fredrik Bratt, pressinformatör vid polisen i region syd, klockan 23.10.

Per-Johan Thörn WistrandSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons