Annons
Nyheter

Obduktion kan ge svar om morden i Bjärred

Polisen har fortfarande inga svar om vad som hänt i villan i Bjärred där en hel familj hittades döda. Först efter den rättsmedicinska undersökningen kan bilden av vad som hänt klarna, skriver Kvällsposten.
Bjärred • Publicerad 11 januari 2018

– Det ska göras en rättsmedicinsk utredning för att fastställa dödsorsak, och kriminaltekniker behöver fortsätta arbeta i villan även under torsdagen, säger Ewa-Gun Westford vid polisregion syd, till Kvällsposten.

Polisens avspärrningsband kring villan i Bjärred på onsdagen. Fallet med den döda familjen i en villa i Bjärred utanför Lund utreds av polisen som ett misstänkt mord.
Polisens avspärrningsband kring villan i Bjärred på onsdagen. Fallet med den döda familjen i en villa i Bjärred utanför Lund utreds av polisen som ett misstänkt mord.Foto: Johan Nilsson/TT

Polisen tror att villan är mordplatsen, och ser fortfarande ingen anledning att söka någon utomstående gärningsman. Men arbetet fortsätter på flera olika håll.

Annons

– Det ska hållas förhör med bland annat skolpersonal, anhöriga och arbetskamrater, säger Ewa-Gun Westford till Kvällsposten.

Enligt tidningen görs även en omfattande teknisk undersökning av villan och en rättsmedicinsk undersökning som ska klarlägga hur de fyra familjemedlemmarna dött. Därefter sammanställer polisen ett förundersökningsprotokoll.

– Vi kommer inte att berätta något om vad som framkommit förrän det är klart, säger Ewa-Gun Westford till Kvällsposten.

Till Aftonbladet säger Calle Persson, informatör på polisens ledningscentral, att man gjort vissa fynd i villan som kan ge en förklaring till vad som hänt.

– Inget tyder på en olyckshändelse, säger han till tidningen.

Louise Cronholm LöfgrenSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons