Nyheter

Nattens händelser i Skåne

Nyheter Artikeln publicerades
Arkivbild.
Foto: Johan Nilsson/TT
Arkivbild.

En polis fick frakturer vid ett ingripande och en övertänd villa utanför Tomelilla.

Skåne

En villa utanför Tomelilla är helt övertänd.

Larmet om branden kom vid 03.20 på torsdagsmorgonen. Räddningstjänsten är på plats med flera enheter. Enligt uppgifter är huset öde och det ska inte finnas några skadade.

En polis fick köras till sjukhus efter en sammandrabbning med två män i Hässleholm sent på onsdagskvällen. Händelsen utspelade sig vid Hässleholms järnvägsstation när en polispatrull kontrollerade två män.

– De är inte så intresserade av att prata med polisen och det blev lite stökigt. I samband med detta så utdelar de då slag mot polisen, varav den ena får slag i ansiktet, säger Martin Larsson, inre befäl på polisen.

Polisen ska ha fått två frakturer i ansiktet. De båda männen greps och en av dem anhölls under natten misstänkt för våld mot tjänsteman.

Tidigt på torsdagsmorgonen körde en bil in i vajerräcket på E22 mellan Kristianstad och Tollarp. Föraren till bilen ska inte ha behövt söka sjukvård och räddningstjänsten var på plats för att flytta bilen och sanera vägbanan.

En man greps under natten i Åhus misstänkt för misshandel i nära relation.

En person i Skurup blev under natten hotad av en före detta partner. Polisen kunde gripa en man som nu är misstänkt för olaga hot.