Annons

Nattens händelser i Skåne

En polis fick frakturer vid ett ingripande och en övertänd villa utanför Tomelilla.
Publicerad 16 augusti 2018
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Skåne

En villa utanför Tomelilla är helt övertänd.

Annons

Larmet om branden kom vid 03.20 på torsdagsmorgonen. Räddningstjänsten är på plats med flera enheter. Enligt uppgifter är huset öde och det ska inte finnas några skadade.

En polis fick köras till sjukhus efter en sammandrabbning med två män i Hässleholm sent på onsdagskvällen. Händelsen utspelade sig vid Hässleholms järnvägsstation när en polispatrull kontrollerade två män.

– De är inte så intresserade av att prata med polisen och det blev lite stökigt. I samband med detta så utdelar de då slag mot polisen, varav den ena får slag i ansiktet, säger Martin Larsson, inre befäl på polisen.

Polisen ska ha fått två frakturer i ansiktet. De båda männen greps och en av dem anhölls under natten misstänkt för våld mot tjänsteman.

Tidigt på torsdagsmorgonen körde en bil in i vajerräcket på E22 mellan Kristianstad och Tollarp. Föraren till bilen ska inte ha behövt söka sjukvård och räddningstjänsten var på plats för att flytta bilen och sanera vägbanan.

En man greps under natten i Åhus misstänkt för misshandel i nära relation.

En person i Skurup blev under natten hotad av en före detta partner. Polisen kunde gripa en man som nu är misstänkt för olaga hot.

Ida ÖsterbergSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons