Annons
Nyheter

Misstänkt föremål hittat i Malmö – bombskyddet inkallat

Nationella bombskyddet skickades till Stora Högestensgatan i Limhamn i Malmö efter att ett misstänkt föremål hittats. Senare på natten till torsdagen kunde föremålet säkras.
Malmö • Publicerad 21 december 2017

Det var vid klockan 21.35 på onsdagskvällen som polis åkte till platsen och spärrade av området i väntan på att föremålet skulle bedömas. Efter ytterligare avspärrningar ska trafiken ha påverkats, Annetorpsleden stängdes till exempel av.

Föremålet ska ha hittats vid en parkeringsplats i ett bostadsområde, uppger polisen.

Annons

– Det är avspärrat och kommer så att vara. Bombskyddet är på väg och kriminaltekniker kommer att undersöka platsen, säger Anna Göransson, pressinformatör vid polisen i region syd, klockan 23.30.

Vid klockan 00.27 meddelar polisen på sin sajt att bomskyddet har kommit till platsen och startat arbetet med föremålet.

En dryg timme senare uppger polisen att föremålet har säkrats varpå de yttre avspärrningarna hävts. Den inre avspärrningen kommer däremot att vara kvar tills den tekniska undersökningen är färdig.

Polisen arbetar med brottsrubriceringen allmänfarlig ödeläggelse.

Per-Johan Thörn WistrandSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons