Annons
Nyheter

Kvinna överfölls oprovocerat

För andra gången på kort tid har en kvinna blivit oprovocerat misshandlad.
Trelleborg • Publicerad 1 november 2017

Foto: Bertil Ericson / TT / 10000
Foto: Bertil Ericson / TT / 10000Foto: Bertil Ericson/TT

En kvinna i 20-årsåldern blev klockan åtta på tisdagskvällen misshandlad på Glädjebacksgatan av en okänd man.

Annons

När hon stod vid sin cykel och skulle plocka upp cykelnyckeln fick hon ett slag i nacken så att hon föll mot en tegelvägg och slog i ansiktet så att hon fick ett sår på vänstra sidan av pannan.

– Hon ser två män som mumlar något men hon inte förstår inte vad dem säger, säger Anders Oxelbrand, särskild förundersökningsledare vid polisen i Trelleborg, till TA.

– När hon föll slog hon sin armbåge bakåt så att hon träffade en av de två männen som attackerat henne, berättar Anders Oxelbrand vidare.

De två männen går sedan ifrån platsen. Kvinnan ser hur de går mot Kapellgatan. Hon försökte sedan cykla efter dem men ser inte männen mer.

– Hon beskriver dem som 17 till 18 år och cirka 170 centimeter långa. Vi tar tacksamt emot tips om någon sett något, berättar Anders Oxelbrand.

– Det finns en bankomat på Glädjebacksgatan med kamera som vi hoppas kunna få material ifrån, fortsätter han.

Detta är andra gången på kort tid som en kvinna blir överfallen av en okänd man. Förra helgen var det en kvinna på Bryggaregatan som råkade ut för oprovocerat våld.

– Om detta börjar bli en trend är det såklart obehagligt, säger Anders Oxelbrand.

Jonas BergströmSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons