Annons
Nyheter

Här är nattens händelser i Skåne

En natt utan några större polisiära händelser i Trelleborg med omnejd.
I Hässleholms kommun brann en lada ned till grunden.
Publicerad 14 maj 2019
Foto: Johan Nilsson/TT

Skåne

Räddningstjänsten larmades ut till en brand i en mindre ladugårdsbyggnad utanför Vittsjö, strax innan klockan 05 på tisdagen. I anslutning till lada ska ett bostadshus finnas. Enligt räddningstjänsten ska huset klarat sig med lite skador i fasaden men själva ladan fick brinna ned. Inga djur fanns i ladan.

Annons

Vid 01-tiden kom ett larm om brand i ett antal halmbalar intill en ladugård utanför Kristianstad. Branden kunde begränsas till ladugårdens utsida. Polisen har skrivit en anmälan om skadegörelse.

Vid 02-tiden inträffade ett inbrott hos en privatperson i Tomelilla. Boende ska ha sovit på ovanvåningen medan inbrottstjuven var inne. Gärningsmannen ska ha upptäckts när han lämnade platsen. Polis kunde senare gripa mannen, som är i 20-årsåldern.

Cecilia KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons