Annons

Här är nattens händelser i Skåne

Två till sjukhus efter trafikolycka vid Hanaskog i Skåne. Misstänkt drograttfull i Sjöbo hade med sig elchockvapen.
Publicerad 26 februari 2018
Foto: Johan Nilsson/TT

En 47-årig man som stoppades av polis i Sjöbo under natten till måndagen misstänks nu för flera brott. Bilföraren kontrollerades av polis strax före klockan 01.

Han ska ha haft ett elchockvapen med sig och misstänks därför för brott mot vapenlagen. Mannen misstänks dessutom för brott mot knivlagen, drograttfylleri, ringa narkotikabrott och olovlig körning. Han omhändertogs för provtagning.

Annons

På natten till måndagen uppges en personbil ha åkt i diket på riksväg 19 strax söder om Hanaskog. SOS Alarm fick uppgift om händelsen klockan 00.26. Räddningstjänst och ambulans åkte till platsen.

Föraren uppges ha väjt för ett djur när bilen åkte i norrgående riktning på vägen. Hen ska ha klagat på nacksmärtor, enligt polisen.

Två personer har förts till sjukhus med ambulans, uppger SOS Alarms händelseinformation.

En personbil uppges ha sladdat in i sidan på en lastbil på E22 mellan Tollarp och Linderöd tidigt på måndagsmorgonen.

SOS Alarm fick uppgift om händelsen i södergående riktning klockan 05.16. Bilen ska stå i vägrenen och en person är ute ur den, enligt uppgift till SOS Alarm.

Trafikverket uppger att ett körfält är påverkat och att det är begränsad framkomlighet på platsen. Man har satt prognosen till klockan 07.45.

Per-Johan Thörn WistrandSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons