Annons
Nyheter

Här är nattens händelser i Skåne

En natt utan några större nyhetshändelser i Trelleborg med omnejd.
I Malmö fick tre personer föras till sjukhus efter en lägenhetsbrand.
Publicerad 22 maj 2019
Foto: Johan Nilsson/TT

Skåne

Vid 03.30- tiden på onsdagen larmades räddningstjänst om en brand i en lägenhet. Rökdykare ska ha gått in via balkongen och släckt branden som var i lägenhetens kök, uppger Sydsvenskan.

Annons

– Enligt informationen jag har från räddningstjänsten så var de klara strax efter 04. Det finns ingen misstanke om brott i nuläget, säger Mikael Lindh, vakthavande befäl hos polisen, till tidningen.

Skadeläget för de tre personerna är okänt.

Vid 02.59 larmades polisen till Önnestad utanför Kristianstad angående en singelolycka. När polisen kom till platsen såg de att en bil kolliderat med ett träd. Föraren ska ha smitit från platsen av okänd anledning och hundförare sattes in för att lokalisera föraren, dock utan framgång.

Polisen försökte även komma i kontakt med ägaren till bilen. Bilen bärgades bort från platsen och de airbags som utlöstes i kollisionen togs i förvar för teknisk undersökning. Händelsen rubriceras som smitningsolycka.

Vid midnatt fick polis och räddningstjänst rycka ut på en bilbrand i Ödåkra, utanför Helsingborg. Branden misstänks vara anlagd och polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand.

Cecilia KarlssonSkicka e-post
Jakob Romin
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons