Annons

Här är nattens händelser i Skåne

En till sjukhus när bil voltade på riksväg 11. Krock på E65.
Publicerad 10 december 2018
Foto: Johan Nilsson/TT

Skåne

En singelolycka med personbil inträffade på riksväg 11 mellan Veberöd och Sjöbo tidigt på måndagsmorgonen.

Annons

Larmet om olyckan, som ska skett i riktning mot Sjöbo, kom strax efter klockan 04.30. Polisen uppger att bilen voltat och ligger på taket.

Räddningsfordon och polis skickades till platsen. En person har förts till sjukhus med ambulans, enligt SOS Alarms händelseinformation.

Polisen uppger att en kvinna var ensam i bilen. Hon ska ha kunnat ta sig ut ur bilen på egen hand och misstänks för drograttfylleri.

Vägen stängdes av och Trafikverket rekommenderade trafikanter att istället köra via Vomb, väg 104 och Sjöbo. Prognosen för när vägen kunde öppnas igen sattes till klockan 05.30.

Vid klockan 05.10 meddelade Trafikverket att det var begränsad framkomlighet på platsen. Men klockan 06 var det helt öppet igen, enligt myndigheten.

Och klockan 06.15 var bilen bärgad, uppger polisen.

Två bilar blev helt utbrända vid en bilbrand i Persborg i Malmö. Räddningstjänst och polis larmades till platsen klockan 03.05.

Poliser gör en anmälan om skadegörelse genom brand.

Strax före klockan 22 på söndagskvällen skedde en kollision på väg E65, i korsningen just norr om Rydsgård, i riktning mot Ystad.

Krocken skedde mellan två personbilar där den ena körde på den andra bakifrån. Inga personer ska ha kommit till skada och man har valt att inte ens skicka ambulans till platsen.

Annons

Trafikverket meddelar att E65:an är avstängd (klockan 22.20) som en följd av olyckan. Båda bilarna måste bärgas.

Vid klockan 23.20 uppger Trafikverket att det är full framkomlighet på platsen igen.

Per-Johan Thörn WistrandSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons