Annons

Här är nattens händelser i Skåne

Man död efter bråk - misstänkt mord. Två inbrott i Tollarp. Brand i Helsingborg och Svedala.
Publicerad 28 november 2018
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

SKÅNE

En man i 40-årsåldern avled av skador han fick i ett bråk i Kävlinge på tisdagskvällen. Polisen har inlett en förundersökning om mord och en man är gripen misstänkt för brottet.

Annons

Bråket skedde vid 18-tiden på kvällen i centrala Kävlinge. Enligt polisen uppgifter har mannen fått stickskador. En stund innan klockan 23 meddelade polisen att han avlidit.

Två villor i Tollarp har haft inbrott.

Båda inbrotten ska ha skett tidigt under natten mot onsdagen genom att fönster krossades. Bägge upptäcktes också tack vare att husägarna hade inbrottslarm.

Därför är det okänt om något blev stulet. Polisen har ingen gripen och ingen misstänkt.

Det har brunnit i ett miljöhus på en adress nära Marbäcksskolan i Svedala.

Larmet kom vid halv fem-tiden på onsdagsmorgonen och räddningstjänsten åkte ut. Inom en halvtimme var branden släckt men räddningstjänsten stannade kvar för kontroll i ungefär en timme till.

Enligt SOS hade det blivit viss spridning upp mot taket på byggnaden.

Ett gammalt garage norr om Helsingborg stod i lågor under natten.

Larmet kom strax efter klockan fyra på onsdagsmorgonen. SOS alarm berättar att räddningstjänsten kommer låta byggnaden brinna ner till grunden.

Ingen har behövt åka med ambulans till sjukhus.

Ida ÖsterbergSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons