Annons
Nyheter

Här är nattens händelser i Skåne

Skåne • Publicerad 19 juli 2018

En man i 20-årsåldern hittades skottskadad i Malmö i natt. Han fördes med ambulans till Skånes universittetssjukhus, som berättar för TT att mannen är allvarligt skadad.

Inte nog med att han var skottskadad, TT rapporterar också att mannen hittades i en bil efter att ha voltat vid en mack i Rosengård och krockat med ett antal släpvagnar.

Annons

Larmet kom till polisen vid 02-tiden. Än så länge finns ingen misstänkt.

Två bilar krockade vid fyratiden på torsdagsmorgonen. En av bilarna blev påkörd när den hade svängt ut vid korsningen Södra Boulevarden i Kristianstad.

Personen som körde på den andra bilen avvek sedan från platsen, medan den påkörde personen stannade kvar tills polisen kom dit.

– Den andra bilen är stulen och det var därför personen sprang härifrån, säger Magnus Lautin, inre befäl vid polisen i Kristianstad.

Bilen hade stulits i närheten och är nu beslagtagen i väntan på teknisk undersökning.

Linus DahlbäckSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons