Annons

Här är nattens händelser i Skåne

Polisen utreder ett misstänkt mordförsök utanför Anderslöv och en sommarstugebrand i Åhus misstänks vara anlagd.
Skåne • Publicerad 3 maj 2018
Foto: Johan Nilsson/TT

En sommarstuga i Åhus, Kristianstad kommun, har brunnit ner under natten. Branden är under kontroll och ingen person ska ha kommit till skada. Polisen misstänker att branden är anlagd och en teknisk undersökning ska göras.

En man i 50-årsåldern har förts till sjukhus med ambulans efter att ha hittats skadad utanför Anderslöv på onsdagskvällen. Polisen utreder misstänkt mordförsök.

Annons

Larmet om händelsen kom klockan 21.29. Polis och ambulans skickades till platsen, Grönbyvägen, efter uppgifter om misshandel och att en man fått stickskador. Det ska då inte ha funnits någon misstänkt person kvar på platsen.

Det är inledningsvis oklart hur allvarliga mannens skador är. Men han var vaken och talbar när han fördes till sjukhus, enligt polisen som rubricerar händelsen som försök till mord.

Mannen ska förutom att ha fått stickskador även ha blivit slagen. Vid 05.00 är ännu ingen gripen eller misstänkt. Förhör med den skadade mannen och en teknisk undersökning ska genomföras så snart som möjligt enligt polisen.

En man i 55-årsåldern uppges skadats vid en arbetsplatsolycka i Olofström. Polisen fick kännedom om händelsen klockan 22.50 på onsdagskvällen.

– Det är oklart om han behövde åka med för vård, säger Anna Göransson, presstalesperson vid polisen i region syd.

Mannen ska ha blivit påkörd av en truck. Polisen har tagit upp en anmälan om brott.

Per-Johan Thörn WistrandSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons