Kultur och Nöjen

Kamp och smärta i Gladiatorerna

Kultur och Nöjen Artikeln publicerades

Dajana Jovanovic, IFK Trelleborg, gick vidare till semifinal i lördagens "Gladiatorerna."

Hur var det att möta Gladiatorerna?

– Jag var fruktansvärt jättenervös, men aldrig rädd. Det var tuffare i början eftersom jag låg under. Jag fick ju möta Bullet mycket, den största och kaxigaste gladiatorn. Dom går verkligen in för att provocera en mentalt och visa sig kaxiga, vilket jag inte bara kan stå och le och ta emot. Jag är som andra är mot mig vilket gjorde att jag framstod som väldigt kaxig. Det känns inte alls som en rättvis bild av mig.

Var programmet som du tänkt dig?

– Nej, exempelvis var det inte en enda omtagning. Gladiatorerna var glada för att knuffa en och komma med spydiga kommentarer. Vi hade åtskilda rum hela tiden, och dom tog det verkligen på blodigt allvar.

Hur skulle du beskriva programmet med tre ord?

– Kamp, vilja och smärta!

Är det mycket skador i programmet?

– Det var en som bröt ryggen, en bröt två revben och resten gick därifrån med blåmärken, rivsår och skrapmärken. Jag själv sträckte ljumsken, så jag var inte på topp dagen efter, när det var semifinaldags.

Är alla program inspelade?

– Ja alla program spelades in för tio månader sedan, under en fyradagars period.

Har det varit svårt att hålla tyst?

– Tolv av mina vänner satt i publiken, så dom visste ju redan. Det var väldigt hårda regler när det gäller tystnadsplikten. Vi fick skriva på ett jättelångt kontrakt, och bara berätta hur det gick för våra närmsta. Det har varit riktigt jobbigt att inte kunna säga något!

Fotnot: Semifinalen med Dajana sänds i TV4 den 24 mars.