Annons

Oklart vad som hänt rånad och misshandlad man

Den person som hittades skadad på väg 642 i onsdags förmiddag vårdas fortfarande på sjukhus och kan i nuläget inte höras. Polisen hoppas att personen som mannen var hemma hos på tisdagskvällen kan ge klarhet åt vad som hänt.
Trelleborg • Publicerad 23 februari 2018
Genrebild.
Genrebild.Foto: Skånemedia

– Det är möjligt att bilden klarnar när vi pratat med lägenhetsinnehavaren, säger Ann-Christine Sjöbeck, utredningsledare, som berättar att personen är en arbetskamrat till den skadade.

Det var vid halv tio-tiden onsdags som polisen beordrades till väg 642, efter att förbipasserande uppmärksammat en skadad man vid sidan av vägen.

Annons

Mannen, som är i 35-årsåldern, fick föras till sjukhus och berättade för polisen att han blivit misshandlad och rånad av tre personer i Trelleborg. De ska därefter ha dragit in honom i en bil och dumpat honom på platsen där han hittades.

– Vi har bara fått fragment, det är ingen klar berättelse, säger Ann-Christine Sjöbeck.

Mannen har genomgått någon form av käkoperation på grund av sina skador och har därför inte kunnat höras igen.

Josefine SidhuSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons