GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Tid för reflektion, Rubin

Den 30 oktober klagade Mikael Rubin (M) över att andra politiker i Trelleborg ljög.
Publicerad 14 november 2021
Detta är en insändare i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Mikael Rubin, Rådhuset, Trelleborg
Mikael Rubin, Rådhuset, TrelleborgFoto: Sara Johari

Jag tycker att Mikael Rubin skall reflektera över ordspråket; ”Man skall inte kasta sten när man sitter i glashus”, och bibelordet; ”Den som är utan synd kastar första stenen”.

För Mikael Rubin du ljuger friskt. Du ljög när vi träffades på Valen under utställningen av översiktsplan 2035. Du hävdade att ringvägen inte skulle gå genom Mellanköpinge trots att rummet var fyllt med kartor som visade att så var fallet. Både vittnena och jag blev förbluffade och hann inte hämta andan innan du smet i väg.

”För Mikael Rubin du ljuger friskt.”
Per Christensson

Den andra lögnen som direkt berör mig och mina grannar är att du påstår i pressreleasen, om att ni vill gå till expropriation av våra fastigheter. Du påstår i den att ni gett oss flera förslag för att lösa in fastigheterna. Detta är en flagrant lögn. Vi har blivit tillfrågade vid ett tillfälle. Erbjudandet är på mininivån enligt lag. Du skriver att vi skall få en sista chans, till vad? Om vi säljer frivilligt vad vinner vi på det? Jag vet vad vi förlorar, våra hem och rätten att få denna ringväg som alla kloka instanser säger nej till, lagprövad!

Denna lögn kan endast ha till syfte att smutskasta oss. Precis som du smutskastar dem som protesterar mot fängelset där du avfärdar deras oro med att de bara oroar sig för sina fastighetsvärden. Du har ingen som helst kunskap om deras motiv.

Jag vill avsluta med en omskrift av ett citat av din partibroder Anders Björk;

”Vet hut Mikael Rubin vet sjufalt hut”.

Per Christensson, Mellanköpinge