Annons
Nyheter

Villa totalförstördes i brand

Tidigt på onsdagsmorgonen kom larm om att det börjat brinna i en villa vid Gamla landsvägen i Östra Grevie. Branden var svårsläckt och totalförstörde villan.
Nyheter • Publicerad 23 juli 2008

Larmet om branden kom klockan 03.17. Branden startade i ett förråd som stod ett par meter från boningshuset. Den spred sig sedan in till huset.

- Det tog sig upp i ett mellanrum i taket vilket gjorde det väldigt svårsläckt. Det brann inte så mycket när vi kom till platsen, ändå totalförstördes villan, säger styrkechef Andreas Olsson på räddningstjänsten i Trelleborg.

Annons

Räddningstjänsterna i Anderslöv, Trelleborg, Vellinge och Östra Grevie larmades till branden. Efter knappt fyra timmar kunde de lämna platsen med några personer kvar för eftersläckning och kontroll.

Ingen person skadades vid branden. Det är ännu oklart varför den startat men det finns misstankar om att den är anlagd. En teknisk undersökning ska under dagen göras på platsen.

På grund av branden fick Gamla landsvägen stängas av fram till klockan tio på förmiddagen. 

Louise Cronholm
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons