Nyheter

Tre bilar i krock på E 6

(Uppdaterad 20.30) Strax innan klockan 18 på tisdagskvällen kolliderade tre personbilar på E 6 i höjd med Vellinge ängar i norrgående körriktning. En av de inblandade misstänks för att ha kört onykter.
Nyheter • Publicerad 17 februari 2009
Strax innan klockan 18 på tisdagskvällen kolliderade tre personbilar på E 6 i höjd med Vellinge ängar i norrgående körriktning. Bild: Patrick Persson
Strax innan klockan 18 på tisdagskvällen kolliderade tre personbilar på E 6 i höjd med Vellinge ängar i norrgående körriktning. Bild: Patrick PerssonFoto: 

Det bildades väldigt långa köer på E 6 i samband med räddningsarbetet. Även trafiken på väg 100 vid Höllviken påverkades av olyckan.

Omkring klockan 18.45 berättade en av TA:as medarbetare på plats att flera polispatruller dirigerade trafiken som hade börjat släppas på. Ytterligare en timme senare var vägen åter fri och helt öppen för trafik.

En av de inblandade bilarna voltade och hamnade på taket och ett flertal ambulanser skickades till platsen. Två personer fick föras till sjukhus, båda med lättare skador.

En av de införda, en man i 30-årsåldern, blåste positivt på plats och misstänks nu för rattfylla.

Samtliga bilar fick plåtskador i samband med kollisionen.  

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.