Nyheter

Tre anhållna efter personrån

En 17-årig flicka rånades på en busshållplats natten till lördagen. Tre unga män sitter anhållna misstänkta för att ha hotat henne med pistol och tvingat till sig en väska med mobiltelefon, plånbok och nycklar.
Nyheter • Publicerad 30 oktober 2010

Det var kvinnans pappa som kontaktade polisen vid ettiden på natten. Polispatruller skickades till platsen och strax innan klockan tre greps två unga män, 17 och 23 år gamla, misstänkta för rånet. Senare lyckades polisen även gripa en 16-åring som också tros vara inbladad i händelsen.

Två av männen är hemmahörande i Vellinge medan den tredje kommer från Trelleborg. De tre är kända av polisen sedan tidigare. Männen är även misstänkta för narkotikabrott då polisen tror att de var påverkade av narkotika.

Männen är förhörda och sitter just nu anhållna hos polisen i Ystad. Ytterligare förhör kommer att hållas under söndagen.

Ann Gäre
Jenny Isaksson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.