Annons
Nyheter

Skåning tvåa i Årets Kock

Segertippade Jakob Lells från Skanör fick silver i Årets Kock-tävlingen. Svensk mästare i matlagning blev Tomas Diederichsen från Stockholm.
Nyheter • Publicerad 3 februari 2011
Jakob Lells.
Jakob Lells.Foto: 
Jakob Lells kom tvåa i Årets Kock-tävlingen 2011.
Jakob Lells kom tvåa i Årets Kock-tävlingen 2011.Foto: 

Enligt tävlingsjuryn lyckades Tomas Diederichsen att "med stilfull känsla visa på innovation inom traditionen". Tomas Diederichsen arbetar på Ulfsunda Slott i Bromma.

Jakob Lells från Skanörs Gästgifvaregård kom på andra plats och bronsmedaljen gick till Klas Lindberg från Hägersten.

David Hylander
Kalle Kniivilä
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons