Annons
Nyheter

Polisen ber om tips efter inbrottsvåg

Efter fem inbrott på kort tid ber nu polisen i Vellinge allmänheten att vara uppmärksam och att tipsa polisen om iakttagelser.
Nyheter • Publicerad 13 februari 2012

I tre av fallen slog tjuvarna till mot villor där ägarna var bortresta. Mellan fredagen och lördagen tog någon sig in i en villa på Skogsviksvägen i Höllviken genom att bryta upp ett fönster till sovrummet. Eftersom de boende var på semester är det oklart avd som stulits. Ett liknande inbrott inträffade vid samma tidpunkt i en villa på Furudalsvägen i Höllviken.

Vid ett inbrott på Falkvägen i Skanör bröt tjuvarna upp ett sovrumsfönster och sökte sedan igenom villan efter värdesaker. Bytet blev bland annat smycken. Inbrottet skedde någon gång mellan i tisdags och i fredags förra veckan.

Det senast anmälda inbrottet inträffade i lördags mellan klockan 11 och 18. Tjuvarna bröt upp ett fönster och satte då igång larmet till en villa på Dammsagervägen i Falsterbo. Huggmärken vid en larmdosa inne i huset visar att tjuvarna försökt stänga av det. Tjuvarna fick med sig bland annat klockor och smycken.

Mikael Hallqvist
Magnus Aspegren
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons