Annons
Nyheter

Nytt inbrott på Expert i Höllviken

Expertbutiken på Falsterbogatan i Höllviken har fått besök av inbrottstjuvar för andra gången på mindre än ett halvår. Natten till fredagen har någon brutit upp en plåtdörr med kofot och tagit sig in i butiken efter att ha slagit sönder larmsirenen utanför. Larmet gick mellan klockan 01.15 och 01.25.
Nyheter • Publicerad 6 juni 2003

Bland annat kameror och mobiltelefoner har stulits och troligtvis lastats in i en bil, enligt Vellingepolisens uppgifter. Spår efter bilen som leder fram till den intilliggande parkeringsplatsen har upptäckts. Exakt hur mycket som stulits blir klart först efter inventeringen. - Nu inleds en teknisk undersökning som sedan kommer att analyseras, först därefter kan vi dra några slutsatser, berättar närpolis Patric Heimbrand. - Vi kommer även att knacka dörr för att leta efter vittnen, fortsätter han. - Tjuvarna tar en stor risk eftersom det inte finns många frånfartsvägar här, men sådana butiker är alltid attraktiva, säger Heimbrand.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons