Annons
Nyheter

Nionde jul-konserten i rad med Wickers

En fullsatt kyrka i Hököpinge inledde under fredagskvällen julledigheten med konsert med Wickers and The Brunettes. Julkonserten har blivit en populär tradition
Nyheter • Publicerad 22 december 2007
Linda Berggrensson och Bosse Wickström i en duett i Hököpinge kyrka. BILD: MAGNUS ASPEGREN
Linda Berggrensson och Bosse Wickström i en duett i Hököpinge kyrka. BILD: MAGNUS ASPEGRENFoto: 

Det var nionde året i rad som Bosse Wickström bjöd på julkonsert med Wickers. Med sig på scen hade han musikerna Roland Andersson, Paul Arvidsson och Per Almlund. På sång förstärkte Linda Berggrensson och Malin Karlström.

En fullsatt kyrka fick höra jullåtar som "Jul, jul, strålande jul", "Stilla Natt", "White Christmas" och "Helga Natt". Extra numret bjöd på "My Way".

Annons

– Det här är fantastiskt. Årets roligaste gigg, sa Bosse Wickström efter konserten.

Julens sånger har en alldeles speciell dragningskraft.

– Julsånger är något väldigt speciellt. De skapar en alldeles särskild känsla. Stämningen som dyker upp ligger kvar hur länge som helst. Folk kan identifiera sig med julsångerna, sa Bosse Wickström som tänker fira jul i Trelleborg.

– Barnen åker till fjällen och kör skidor. Men jag stannar här och firar jul med mor i Trelleborg, sa Bosse Wickström.

Magnus Aspegren

0410-545 31

magnus. aspegren

@trelleborgsallehanda.se

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons