Annons
Nyheter

Måns sålde slut på en dag

Nyheter • Publicerad 23 juli 2007
I kväll får Månstorps gavlar besök av Måns Zelmerlöw.
I kväll får Månstorps gavlar besök av Måns Zelmerlöw.Foto: 

Måns Zelmerlöw, känd från både Idol och Let's Dance gästar Månstorps gavlar klockan 19 på onsdag. Konserten är slutsåld och arrangör Leif Carlsson hälsar att folk utan biljett bör stanna hemma.

– Vi har inget eftersläpp, säger han.

Annons

– Biljetterna tog slut på en dag och vi kommer att flytta ut på borggården, bakom gavlarna, för att få plats.

Konserten består av två delar. Först spelar Leif Carlsson och hans grupp, Bandet, skånsk musik. Efter pausen kompar de Måns Zelmerlöw. Utbudet blir en blandning mellan covers och musik från Måns Zelmerlöws skiva.

Leif Carlsson är beredd på att det kan bli stökigt när en sådan stor och populär artist kommer på besök, men han tror inte att det blir så farligt.

– Vad vi har sett på försäljningen på nätet så är det många barnfamiljer som köpt biljetter. Det är ju stor skillnad mot exempelvis Allsång på Skansen eller någon gatufest. Vi har sittplatser åt alla och förväntar oss att alla sitter, förklarar han.

Kristin Knutsson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons