Annons
Nyheter

Man med dold kamera greps på strand

En man som under fredagseftermiddagen gick omkring på stranden i Kämpinge med en dold kamera riggad i en kylväska greps av polisen.
Nyheter • Publicerad 21 juli 2007

En 45-årig man greps på fredagseftermiddagen på stranden i Kämpinge efter att ha gått omkring med en kylväska utrustad med en dold kamera.

Flera besökare på stranden observerade mannen som de tyckte betedde sig underligt. När de konfronterade honom visade det sig att han hade en kamera riggad inne i en kylväska.

Annons

Polis tillkallades och mannen greps misstänkt för ofredande men släpptes på fri fot sent under fredagskvällen. Kameran beslagtogs av polisen.

– Han har gått omkring och fotograferat utan att folk vet om det, därför är det ofredande. Men vi vet inte vad han har fotograferat ännu, säger Kent Persson, inre befäl vid polisen i Ystad.

Jenny Isaksson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons