Annons
Nyheter

Kreativiteten lyste på expon

– Oj, vad spännande det är här. Och så mycket att se.
Nyheter • Publicerad 27 september 2010
Björn Eriksson, Anton Peterson och Anton Rydje, tredje årskursen på Sundsgymnasiet, fanns på plats för att sälja allt det herrar kan behöva i klädväg. Eleganta skjortor, kalsingar och annat. – Vi säljer dessa kläder på nätet sedan i julas, berättar Björn Eriksson. Det har gått riktigt bra och går att kombinera med skolan eftersom vi är tre. Men eftersom det mest är yngre köpare på webben vill vi visa upp oss här också för att kanske få fler kunder.
Björn Eriksson, Anton Peterson och Anton Rydje, tredje årskursen på Sundsgymnasiet, fanns på plats för att sälja allt det herrar kan behöva i klädväg. Eleganta skjortor, kalsingar och annat. – Vi säljer dessa kläder på nätet sedan i julas, berättar Björn Eriksson. Det har gått riktigt bra och går att kombinera med skolan eftersom vi är tre. Men eftersom det mest är yngre köpare på webben vill vi visa upp oss här också för att kanske få fler kunder.Foto: 
Patricia Borg och Melinda Bäcklund har slagit sina kloka huvuden ihop. När det nalkas bröllop ansvarar Patricia Borg för blommorna medan Melinda Bäcklund bakar bröllopstårtorna. – Hoppas nu bara tårtan räcker dagen ut, säger Patricia Borg oroligt. Tydligen tipsar besökarna varandra om att de ska gå hit och smaka. Men tar tårtan slut får vi väl bjuda på en dans istället. Det kan säkert också bli uppskattat.
Patricia Borg och Melinda Bäcklund har slagit sina kloka huvuden ihop. När det nalkas bröllop ansvarar Patricia Borg för blommorna medan Melinda Bäcklund bakar bröllopstårtorna. – Hoppas nu bara tårtan räcker dagen ut, säger Patricia Borg oroligt. Tydligen tipsar besökarna varandra om att de ska gå hit och smaka. Men tar tårtan slut får vi väl bjuda på en dans istället. Det kan säkert också bli uppskattat.Foto: 
Paret Åke Burrau och Tina Nordqvist uppskattade mässan. – Vi bor ju här i Falsterbo, säger Åke Burrau. Då är det naturligt att ta en sväng hit och se vad de har för sig. Dessutom träffar man bekanta. Nu ska jag bara ta en titt på bilarna och gå hem. Men jag ska gå in och titta lite mer, säger sambon Tina Nordqvist. Det både visas upp och bjuds på en del mat som kan vara spännande. Så jag stannar nog någon timme till.
Paret Åke Burrau och Tina Nordqvist uppskattade mässan. – Vi bor ju här i Falsterbo, säger Åke Burrau. Då är det naturligt att ta en sväng hit och se vad de har för sig. Dessutom träffar man bekanta. Nu ska jag bara ta en titt på bilarna och gå hem. Men jag ska gå in och titta lite mer, säger sambon Tina Nordqvist. Det både visas upp och bjuds på en del mat som kan vara spännande. Så jag stannar nog någon timme till.Foto: 
Jessica Rasmussen, sex år, kom med sin vädurskanin Sniffe, sex månader, och tyckte att han var jätteduktig att hoppa. För sin insats fick Sniffe både pussar och kramar. – Kul att Aktiv ungdom är här och ser till att det finns något för barn också, sa Jessicas pappa Hans Rasmussen. Det är mest för kaninhoppningens skull vi är här. I övrigt ska vi inte se så mycket.
Jessica Rasmussen, sex år, kom med sin vädurskanin Sniffe, sex månader, och tyckte att han var jätteduktig att hoppa. För sin insats fick Sniffe både pussar och kramar. – Kul att Aktiv ungdom är här och ser till att det finns något för barn också, sa Jessicas pappa Hans Rasmussen. Det är mest för kaninhoppningens skull vi är här. I övrigt ska vi inte se så mycket.Foto: 

Så utbrast flera besökare på söndagen under Expon på Strandbaden i Falsterbo. Där kunde man kika på allt från gamla bilar, livräddningsbåtar, motorcyklar till smide, strumpor och arbetskläder. Även flera banker var på plats för att berätta om sina tjänster och verksamheter.

Ingrid Pärssinen
Claus Granath
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons