Annons
Nyheter

Hallå där Kenneth Wahlberg...

...Elvisimitatör från Höllviken som på fredagen gick vidare till nästa runda i TV4:s program Talang.
Nyheter • Publicerad 25 april 2009
Kenneth Wahlberg har gjort Elvisimitationer i fyra år och på fredagskvällen är han med i TV4:s tävling Talang. "Egentligen vet jag inte om jag har så mycket talang för mig handlar det mer om en drivkraft. När jag bestämt mig för något så ger jag 100 procent". Foto: Tomas Nyberg
Kenneth Wahlberg har gjort Elvisimitationer i fyra år och på fredagskvällen är han med i TV4:s tävling Talang. "Egentligen vet jag inte om jag har så mycket talang för mig handlar det mer om en drivkraft. När jag bestämt mig för något så ger jag 100 procent". Foto: Tomas NybergFoto: 

Hur känns det att ha gått vidare?

– Helt fantastiskt. Personalen kring programmet var otroligt proffsiga, jag var jätteimponerad. Det var också kanonstämning mellan oss tävlande. Man sporrade varandra och var mer som kompisar än konkurrenter.

Annons

Vad har du fått för reaktioner på att du gick vidare?

– Under programmet gick telefonen varm och jag vet inte hur många sms jag fick under samma tid.

Jag har redan fått flera nya spelningar efter att jag varit med i Talang, det känns hur kul som helst.

Du fick inte tala om hur det gick i tävlingen innan programmet sändes. Hur var det?

– Tufft. Men jag har hållit tyst. Det får man ta helt enkelt, särskilt eftersom man kan bli stämd om man säger något innan programmet.

Martin Strandberg
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons