Annons
Nyheter

Golfklubben drabbad av inbrott igen

Inbrottslarmet gick igång natten mellan fredag och lördag. Någon hade brutit sig in på golflubbens anläggning igen.
Nyheter • Publicerad 29 juni 2013

Den här gången bröt någon eller några sig in i Söderslätts golfklubbs restaurang genom att bryta upp en dörr.

– De har fått med sig lite grejer, kassaapparat, boxen till dator, skrivare och sånt, berättar Per-Åke Johansson som driver restaurangen.

Annons

– Larmbolaget har varit här 03.45. Vi har larm i hela lokalen så det tjöt och de har väl bara fått med sig lite lösa grejer. Men ytterdörren är helt uppbruten och sönderslagen.

Inbrottet ska inte påverka verksamheten i någon större utsträckning under helgen, säger Per-Åke Johansson, däremot medför det mycket merarbete för personalen.

– Det största bekymret är allt kringarbete, man måste kontakta myndigheter och städa upp. Vi har bekymmer här ute i kommunen med tanke på att vi inte har någon direkt polisverksamhet i kommunen. Här har varit inbrott tidigare, för en månad sedan bröt de sig in i klubblokalen och tog en laptop och lite sånt.

Per-Åke Johansson tror att det kommer att kosta någonstans mellan 50 000 och 60 000 att ersätta det som blivit stulet och reparera det som är sönder.

Maria Sällberg
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons