Nyheter

Flera bråk på Strandbaden i helgen

I samband med helgens nattklubb på Strandbaden i Falsterbo uppstod flera bråk.
Nyheter • Publicerad 15 mars 2010

VELLINGE. Under natten mot lördagen fick en kille född 1991 ta emot slag över munnen så att hans tänder blev skadade. På grund av berusning kunde polisen inte förhöra honom på platsen.

Vid 1-tiden samma natt blev en kille född 1992 misshandlad inne på stället av en ett år äldre kille. När den äldre killen hade skickats ut från nattklubben stoppades han av ett gäng som slog honom.

– Och i det gänget var killen som är född -92 med. De två har anmält varandra, säger förundersökningsledare Ann-Christine Sjöbeck vid Trelleborgspolisen.

Under kvällen upprättades också en anmälan om skadegörelse. En kille född 1992 avvisades från nattklubben och slängde en sten genom ett fönster i huset. Han är inte heller förhörd än.

– Det är så många ungdomar där så det är svårt för patrullen på plats att hinna höra folk där, säger Ann-Christine Sjöbeck.

Johan Silfversten Bergman
Fanny Johansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.