Annons
Nyheter

E 6 öppen i båda riktningarna igen

(Uppdaterad). En trafikolycka inträffade vid halvniotiden på fredagsmorgonen på E 6 i höjd med Vellinge södra. Två personbilar kolliderade i den korsning där Åkeshögsvägen möter E 6. En person fördes med ambulans till sjukhuset.
Nyheter • Publicerad 28 juli 2006
Långa köer uppstod under räddningsarbetet. Olyckan inträffade där gamla Vellingevägenkorsar motortrafikleden. Bild:Tomas Nyberg
Långa köer uppstod under räddningsarbetet. Olyckan inträffade där gamla Vellingevägenkorsar motortrafikleden. Bild:Tomas NybergFoto: 

Det var i samband med en personbil skulle ta sig ut på E6 i riktning mot Trelleborg som olyckan inträffade. Händelsen inträffade där motorvägen tar slut . För att undvika kollision tvingades den södergående bilen väja. I samband med den manövern tappade föraren kontrollen på sitt fordon. Bilen slog runt och hamnade på taket i diket. Den kraftiga manövern gjorde också att samtliga hjul lossnade på fordonet.

Föraren i den voltade bilen kunde dock ta sig ut ur fordonet för egen maskin, men klagade över smärtor i nacken och fördes med ambulans till sjukhuset.

Annons

Olyckan inträffade i det södergående körfältet, men polisen tvingades stänga av E6 i båda riktningarna under räddningarbetet med långa bilköer som följd.

Robert Jönson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons