Nyheter

43-åring dömd till fängelse

Det blev två månaders fängelse för den 43-årige man som en blöt kväll släpade med sig en vakt när denne försökte hindra honom från att köra bil. Mannen döms för grovt rattfylleri vid Trelleborgs tingsrätt.
Nyheter • Publicerad 30 juli 2004

Det var den 10 juli som mannen besökte restaurang Millenium i Höllviken. Efter att mannens kamrat hamnat i slagsmål med vakterna kastades det berusade sällskapet ut från krogen. En vakt försökte stoppa 43-åringen när han satte sig i bilen genom att luta sig in genom den öppna bilrutan och ta tag i den onyktre. 43-åringen reagerade med att rivstarta bilen. Vakten fastnade med armen och släpades med några meter innan han lyckades ta sig loss. Den vingliga färden slutade med att 43-åringen körde ner ett vägmärke på väg 100 och kunde gripas .

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.