Annons
Nyheter

22-åring misshandlad på julaftonsmorgon

En 22-åring misshandlades i Höllviken tidigt på julaftonsmorgonen av två okända män. Han fick föras till akuten i Malmö med en blåtira och blödande näsa och läpp. Ett vittne har nu hört av sig till polisen med information kring händelsen.
Nyheter • Publicerad 24 december 2008

Någon gång innan klockan 04.10 natten mot julafton blev den 22-årige mannen påhoppad av två okända män på Öresundsvägen i sin hemort Höllviken. Mannen fick ta emot slag i ansiktet och fördes blödande med ambulans till sjukhuset i Malmö. Han klarade sig dock utan allvarliga skador. En polispatrull fick sedan uppsöka mannen på sjukhus för att upprätta anmälan.22-åringen har ingen aning om vilka som ligger bakom misshandeln. Det verkar dock finnas andra som vet.

- Det har ringt en person till polisen efter det här och uppgett att han sett vissa saker, säger Kristina Andersson, inre befäl vid polisen i Ystad.

Polisen ska söka upp uppringaren och höra denne under dagen. Även 22-åringen ska höras på julafton.

Frida Eriksson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons