Annons
Nyheter

Julmord tog sju liv

De sju i lägenheten i Grapevine i Texas såg ut att precis ha öppnat sina julklappar. När polisen anlände låg alla ihjälskjutna. Polisen tror att gärningsmannen är bland de döda men har ändå utfärdat en arresteringsorder.
Nyheter • Publicerad 26 december 2011

De sju i lägenheten i Grapevine i Texas såg ut att precis ha öppnat sina julklappar.

När polisen anlände låg alla ihjälskjutna på golvet.

Annons

– Sju människor på en och samma plats i Grapevine, det har aldrig hänt förut. Aldrig någonsin, sade polisbefälet Todd Dearing enligt USA Today.

Polisen tror att gärningsmannen finns bland de döda, men för säkerhets skull utfärdades en arresteringsorder och det lugna medelklassområdet nära Fort Worth genomsöktes.

Det var ett samtal till larmnumret 911 som låg bakom polisens utryckning. När larmoperatören svarade var ingen kvar i andra ändan och operatören fattade misstanke. När polisen tog sig in i lägenheten låg fyra kvinnor och tre män mellan 18 och 60 år döda i köket och vardagsrummet, intill klappar och en klädd gran. Två pistoler fanns bredvid kropparna.

– Det såg ut som de just firat jul tillsammans, sade Dearing och lade till att de sju verkade vara släkt.

Enligt Dearing skulle en mycket noggrann undersökning av brottsplatsen genomföras. Ingen granne i området uppges ha hört något ovanligt på juldagsmorgonen, men många var bortresta.

Ossian Sandin
TT
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons