Annons
Nyheter

Holmberg har lämnat sjukhuset

En talesperson för Health Central Hospital uppger att Barbro Holmberg har lämnat sjukhuset efter att ha behandlats för magsmärtor. Hennes tillstånd är gott, säger talespersonen enligt BBC.
Nyheter • Publicerad 8 december 2009
Foto: 
Foto: 
Foto: 

Barbro Holmberg ska ha återvänt till ett av Tiger Woods och Elin Nordegrens hus.

Barbro Holmberg, landshövding i Gävleborg, fördes tidigt i morse lokal tid till sjukhus från golfstjärnan Tiger Woods hem i Florida. Holmberg var på besök hos sin dotter Elin Nordegren, som är gift med Tiger Woods.

Annons

Att Barbro Holmberg befann sig hos sin dotter Elin i Florida och där fick föras till sjukhus bekräftas av Olov Rydberg, länsråd och ställföreträdande landshövding i Gävleborg.

– Vi har fått bekräftat av en familjemedlem att Barbro Holmberg blev intagen på sjukhus i natt för magsmärtor, säger Olov Rydberg till TT.

– Hon ligger kvar för observation, men nu är det såvitt vi kan förstå under kontroll.

En talesperson för Health Central Hospital uppger att Barbro Holmberg har lämnat sjukhuset efter att ha behandlats för magsmärtor. Hennes tillstånd är gott, säger talespersonen enligt BBC. Barbro Holmberg ska ha återvänt till ett av Tiger Woods och Elin Nordegrens hus.

Någon närmare information om vad som drabbade Holmberg har inte länsstyrelsen i Gävle.

– Jag har inte pratat själv med henne, säger Olov Rydberg. De uppgifter vi har fått är att det inte är något allvarligt. Vi räknar med att hon ska vara tillbaka på jobbet som planerat på måndag, säger Olov Rydberg.'

Uppståndelsen har varit stor kring familjen Woods sedan det fredagen den 27 november kablades ut att golfstjärnan varit med om en mystisk bilolycka nära hans och hans fru Elin Nordegrens hus. Enligt amerikanska nöjesmedier kan ett våldsamt gräl ha legat bakom att Woods med sin stadsjeep rände in i ett träd på en granntomt i det exklusiva bostadsområdet i Florida.

På sin hemsida har Woods beklagat och bett om ursäkt för det som hänt och sina ”försyndelser”, vilket lett spekulationer om att han varit otrogen och att det skulle vara upphov till den senaste tidens händelser. Paret Woods har två barn.

Mikael Anjou
TT
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons