Annons
Nyheter

”Vill de kanske styra tillsammans?”

Har du svårt att bestämma dig för hur du ska rösta? Då kan TA:s debatt imorgon kanske bringa klarhet. Ulf Bingsgård (M) och Torbjörn Karlsson (S) möts på Rådhustorget.
Nyheter • Publicerad 12 september 2014
Torbjörn Karlsson (S) och Ulf Bingsgård (M) möts på lördag på Rådhustorget. TA:s politiske redaktör Petter Birgersson (mitten) håller i debatten.
Torbjörn Karlsson (S) och Ulf Bingsgård (M) möts på lördag på Rådhustorget. TA:s politiske redaktör Petter Birgersson (mitten) håller i debatten.Foto: 

Trelleborgs Allehandas politiske redaktör Petter Birgersson kommer att leda debatten.

- I många frågor tycker Moderaterna och Socialdemokraterna lika, som i infrastrukturfrågan. Det jag kommer att inrikta debatten på blir väl de klassiska frågorna kring skola, vård och omsorg. Där har de lite olika satsningar. Jag ville också veta hur de tänker sig att kommunen kan växa, säger han.

Annons

Vem som ska styra med vem efter valet är en annan intressant fråga.

- Varken Ulf Bingsgård eller Torbjörn Karlsson vill styra med Sverigedemokraterna. Då undrar jag ju vilka de vill styra med. Vill de kanske styra tillsammans?

Väderprognosen är lite dyster. Det ska dugga i Trelleborg klockan 11 när debatten hålls. Men förhoppningsvis kommer det mycket folk ändå.

Varför ska man komma till Rådhustorget lördag förmiddag?

- För att det är en viktig sista chans att få se dessa kandidater och få höra vad de står för.

Hur tycker du att Trelleborgs valrörelse varit detta år?

- Vissa småpartier har satsat stort med mycket reklam. Det blir intressant att se om det kommer att löna sig. Jag vet dock inte hur det varit med dörrknackning detta år. Jag har själv inte fått något besök.

INTERNAL INTERNAL
Sofia Bergström
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons