Annons

Ytterligare två anhållna för mordförsök

Ytterligare två män i 20-25-årsåldern sitter anhållna misstänkta för mordförsöket på en 22-årig man i Trelleborg förra söndagen.
Trelleborg • Publicerad 1 februari 2005

De två männen greps av polisen i söndags och sitter nu anhållna. Den ene sitter i Ystad och den andre i Malmö. Precis som de två andra som häktades i lördags så är dessa misstänkta för mordförsök trots att bara en av de fyra var den som sköt 22-åringen i höften.

– Vi anser att de har gjort det gemensamt och i samförstånd, säger polisens förundersökningsledare Michael Mattsson.

Annons

Mordförsöket ägde rum vid 19.30-tiden söndagen den 23 januari utanför pizzeria Casa Blanca på Stortorget i Trelleborg. Tre män kom då in på pizzerian och bad att få tala med 22-åringen och hans bror. När de kom utanför pizzerian drog en av de tre männen upp ett skjutvapen och sköt 22-åringen i höften. Han flydde då över Stortorget men föll ihop vid Sjöormen. Där blev han sedan knivskuren i ansiktet och slagen med ett basebollträ eller liknande över benen.

Den fjärde mannen ska ha väntat i en mörkblå Volvo V40 som de tre männen sedan försvann i.

Jenny Isaksson

$LOC_ON$TRELLEBORG$LOC_OFF$
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons