Yngling hade dopingpreparat hemma

Vid en husrannsakan hos en yngling i Alstadtrakten på torsdagen fann polisen så kallade ryssfemmor, som är illegala dopingpreparat.
Trelleborg • Publicerad 30 augusti 2002

Ynglingen, som är i 20-årsåldern, misstänktes egentligen för mopedstöld. En polispatrull stoppade honom under torsdagskvällen på en stulen moped, och beslöt sedan ta en titt i hans hem. Där fann man cirka 250 piller av två olika sorter. Den ena sorten misstänkte man i förstone var ett narkotiskt preparat, men efter kontroll visade det sig vara ett dopingpreparat det också. Anteckningar som skulle kunna tyda på att ynglingen sålt preparat vidare hittades också, men den gripne nekar till att ha handlat med substanserna. Han anhölls sent på torsdagskvällen för brott mot dopinglagen samt stöld alternativt häleri, men väntades inte bli häktad.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.