Annons

Yngling greps efter biljakt

En 19-årig trelleborgare greps under natten till torsdagen efter att ha vägrat stanna för polisen och sedan kört in i två parkerade bilar i centrala Trelleborg.
Trelleborg • Publicerad 18 april 2002

Det var vid tretiden på natten till torsdagen som en polispatrull beslöt att kontrollera en personbil som körde i centrala Trelleborg. Men föraren i personbilen vägrade att stanna och försökte i stället att köra ifrån polispatrullen. I sitt försök att undkomma ordningsmakten körde den 19-årige trelleborgaren in i två parkerade bilar. Till sist stannade han och försökte till fots undgå poliserna. Efter en kortare jakt greps ynglingen sedan en polishund gripit honom. Den 19-årige ynglingen misstänks nu för bland annat tillgrepp av bil, grov vårdslöshet i trafik och grov olovlig körning. Han misstänks också för att ha kört under påverkan av narkotika. Enligt uppgift bar mannen också på en kniv vid gripandet. Enligt polisen har ynglingen uppgett att bilen ägs av någon annan än honom själv men att han inte stulit den.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons