Annons

Viss dagkirurgi kvar i Trelleborg

Inga direkta nyheter kom fram efter mötet om Trelleborgs lasarett mellan kommunalrådet i Trelleborg Egil Ahl (s) och regionstyrelsens ordförande Uno Aldegren (s).
Trelleborg • Publicerad 14 maj 2004

- En del dagkirurgi blir kvar i Trelleborg, säger Egil Ahl. I politik är det så att man får kompromissa - vi ska även fortsätta att diskutera hur förändringarna på Trelleborgs lasarett ska genomföras, och i vilken takt det ska ske. Uno Aldegren framhåller att tanken om att viss dagkirurgi ska vara kvar i Trelleborg finns med i Skånsk livskrafts senaste förslag. - Det handlar om vissa ingrepp inom gynekologi, öron- näsa- halssjukdomar samt tandbehandlingar, säger Uno Aldegren. Hur snabbt förändringarna ska genomföras i Trelleborg och hur de ska göras ska även diskuteras på styrgruppens nästa möte innan regionfullmäktige fattar beslut 28-29 juni 2004.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons