Vill få servera öl, vin och sprit på Södan

Kole Mitkovski, som driver restaurangen på Söderslättshallen, ansöker nu om att få servera alla sorters alkoholhaltiga drycker.
Trelleborg • Publicerad 17 september 2013
Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX

På Söderslättshallen pågår bygget som ska ändra den gamla serveringen till en helt ny restaurang, som enligt planerna ska heta Södans sportbar.

Enligt ansökan ska sportbaren kunna servera både öl, vin och sprit samt andra jästa alkoholdrycker. Meningen är att baren ska hålla öppet mellan klockan 11 och 01.

Förhoppningsvis ska det mesta av arbetet på den nya sportbaren vara klart till Trelleborgsgalan i november. Men troligen kommer det även att göras arbeten med fönsterpartierna efter galan.

Att få till en nystart för serveringen på Söderslättshallen har tagit lång tid. Tanken väcktes redan 2005, men först nu blir det alltså verklighet.

Louise Löfgren
Lasse Bryggare
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.