Annons

Vilken massa mjukisdjur att tycka om

Kanske var det inte rusning som undan en tjurhjord i Pamplona, men nog var det många som hade bråttom in på höstens barnloppis i Anderslöv på lördagen.
Trelleborg • Publicerad 28 september 2013
Ett berg av mysiga mjukisdjur och andra leksaker lockade Sol Fagerlund och Alice Månsson på Anderslövs barnloppis på lördagen.
Ett berg av mysiga mjukisdjur och andra leksaker lockade Sol Fagerlund och Alice Månsson på Anderslövs barnloppis på lördagen.Foto: Tomas Nyberg

Fynden bland barnkläderna och leksakerna lockade.

Som vanligt ringlade kön i flera hundra meter utanför idrottshallen i väntan på det magiska klockslaget när Anderslövs familjecenters ideella föräldraförening öppnade dörrarna till loppisen.

Annons

- Loppisen har arrangerats sedan 1987, berättar Linda Olofsson, ordförande i föräldraföreningen.

Från en blygsam start har loppisen nu vuxit till en storlek som har hållits de senaste åren. Det handlar om ett 60-tal försäljare. Hur många besökare har föreningen ingen koll på, men de kommer från när och fjärran.

- Simrishamn och Dalby har vi besökare ifrån, berättar Linda Olofsson.

Läs mer om loppisen och se fler bilder i måndagens pappers- och e-tidning

Taner Caliskan och Kristin Knutsson
Lasse Bryggare
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons