Annons

Vem ska bli årets lykttändare?

Förra året fick TFF:s supportrar True Blues ta emot titeln. På söndag är det dags att utse årets lykttändare, en utmärkelse som delats ut årligen sedan mitten av 1980- talet. Här ovan kommer några förslag från folk på stan.
Trelleborg • Publicerad 1 december 2012
Anette Andersson, Trelleborg: – Golfspelaren Peter Hanson för att han sett till att hålla Trelleborg på kartan, vilket de andra föreningarna inte lyckats med.
Anette Andersson, Trelleborg: – Golfspelaren Peter Hanson för att han sett till att hålla Trelleborg på kartan, vilket de andra föreningarna inte lyckats med.Foto: 
Jan-Börje Liljeberg, Trelleborg: – Carina Jeppsson som tog över Trelleborgs ryttarförening på Brosjödal. Hon har gjort en fantastisk insats för Trelleborgs ungdomar och de som rider.
Jan-Börje Liljeberg, Trelleborg: – Carina Jeppsson som tog över Trelleborgs ryttarförening på Brosjödal. Hon har gjort en fantastisk insats för Trelleborgs ungdomar och de som rider.Foto: 
Billy Lundgren, Trelleborg: – Peter Hanson, golfspelaren. Han är duktig och har gjort väldigt bra ifrån sig.
Billy Lundgren, Trelleborg: – Peter Hanson, golfspelaren. Han är duktig och har gjort väldigt bra ifrån sig.Foto: 
Leif Johansson, Trelleborg: – Jag skulle helst vilja se skeetskytten Stefan Nilsson som var med i OS. Han var väldigt duktig.
Leif Johansson, Trelleborg: – Jag skulle helst vilja se skeetskytten Stefan Nilsson som var med i OS. Han var väldigt duktig.Foto: 
Barbro Bengtsson, Malmö: – De som står och säljer tidningar för hemlösa utanför Ica och på andra platser i staden. De står där i ur och skur för en god sak.
Barbro Bengtsson, Malmö: – De som står och säljer tidningar för hemlösa utanför Ica och på andra platser i staden. De står där i ur och skur för en god sak.Foto: Claes Nyberg
Veronica Larsson, Trelleborg: – Stefan Nilsson, skeetskytten. Han har ju varit med i OS. Det är stort!
Veronica Larsson, Trelleborg: – Stefan Nilsson, skeetskytten. Han har ju varit med i OS. Det är stort!Foto: 
Christian Ludvigsson, Trelleborg: – TBS, Trelleborgs Båtsällskap. En förening som kommer att sätta Trelleborg på kartan framöver. Trelleborgsregattan är återupplivad och blir ännu större nästa år, och ungdomsverksamheten är livlig.
Christian Ludvigsson, Trelleborg: – TBS, Trelleborgs Båtsällskap. En förening som kommer att sätta Trelleborg på kartan framöver. Trelleborgsregattan är återupplivad och blir ännu större nästa år, och ungdomsverksamheten är livlig.Foto: 
Foto: Tomas Nyberg
Nils-Göran Carlsson, Trelleborg: – Varför inte Radio SMF? Vi har satt Trelleborg på världskartan tack vare att vi har lyssnare över hela världen via www.radiosmf.se.
Nils-Göran Carlsson, Trelleborg: – Varför inte Radio SMF? Vi har satt Trelleborg på världskartan tack vare att vi har lyssnare över hela världen via www.radiosmf.se.Foto: 
Martin Falkenby
TA
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons