Annons

Veckans snackisar: Vårdcentral beskrivs som skräckvälde • Välkänd ryttare tar över ridskola • TA:s recensent drabbad av dyrköpt matkoma

Trelleborgs populäraste vårdcentral beskrivs som ett skräckvälde där cheferna mobbar personal, en välkänd ryttare tar över ridskola och dyr men god hamburgare hyllas av lunchrecensent – här är nyheterna som blivit snackisar i veckan.
Trelleborg • Publicerad 8 juli 2023
Vårdcentral beskrivs som ett skräckvälde, välkänd ryttare tar över ridskola och dyr men god hamburgare hyllas av recensent i veckans mest läsa nyheter.
Vårdcentral beskrivs som ett skräckvälde, välkänd ryttare tar över ridskola och dyr men god hamburgare hyllas av recensent i veckans mest läsa nyheter.Foto: Privat, Björn Gustavsson, Tomas Nyberg

Hon tar över TRF:s ridskola

Sedan arrendatorn i våras valde att säga upp sig har Trelleborgs ryttarförening omgärdats av frågetecken. I veckan kunde vi berätta vem det är som tar över ridskolan på Brosjödal med start till höstterminen.

Populär vårdcentral beskrivs som ett skräckvälde

Tidigare i år utsågs Fagerängens vårdcentral till Trelleborgs bästa av patienterna. Men bakom kulisserna döljer sig en helt annan verklighet, vittnar både tidigare och nuvarande personal om. Cheferna nekar till alla anklagelser.

Här är dina klasskompisar på SSG

Annons

Antagningen till Söderslättsgymnasiets nationella program är avslutad och det står klart vilka som kom in på vilket program. Många ville se vem de får som klasskompisar i höst.

Toppchef köps ut efter omorganisation

När kommunledningsförvaltningen organiseras om finns det inte längre plats för upphandlingschefen. Det är anledningen till att kommunen nu köpt ut honom.

Dyrköpt matkoma Hos Andrej

TA:s recensent drabbades av matkoma Hos Andrej. Kan det vara vår tids Gunsan frågade sig recensenten. Men besöket sved i plånboken.

Alva AndersdotterSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons